Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η κάνναβη ειναι ένα απο τα πολλά φάρμακα που μας έδωσε ο Θεός


Χαίρετε!
Ειμαι πατέρας ενός 13χρονου καρκινοπαθούς κοριτσιού!
Εδω και ένα χρόνο έχουμε τελειώσει τις χημειοθεραπείες αφού έλιωσε ο όγκος non Hodgkin που είχε το παιδί μου,ένα απο τα πολλά προβλήματα όμως που αντιμετωπίζουμε ειναι πως δεν μπορεί να γίνει μια απόλυτα διευκρινιστική εξέταση (pet scan) για την τυχων ύπαρξη ακόμα και ενοςκαρκινικού κυττάρου λόγο ακτινοβολίας που δεν ενδείκνυται για τον υπότυπο της μικρής .
Επίσης προσπαθούμε να την αποτοξινωσουμε απο τα γενόσημα χημειοφαρμακα που πήρε μιας και ειναι εξερετικα καρκινογόνα και αυτά!
Κατοπιν πολλών ερευνών που έκανα,είδα σε εργαστηριακές μελέτες του εξωτερικού πως το μόνο φάρμακο-βότανο που μπορεί να εξαφανίσει την οποιαδήποτε πιθανότητα επανεμφάνισης ειναι η κάνναβης και συγκεκριμένα το ελαιο αυτής.
Απευθυνθηκα σε φαρμακαποθηκες και φαρμακεία μιας και το πουλούσαν μέχρι το '55 αλλά μόνο ειρωνεία εισέπραξα ,απο το eBay φοβήθηκα γιατί δεν ξέρω τον τρόπο Παρασκευής αυτών σκευασματων ,να πάρω απο εμπόρους της "χαράς" παλι φοβήθηκα γιατί δεν ξέρω την ποιότητα.
Προσπαθησα να βγάλω και άδεια για να φέρω απο το εξωτερικό πιστοποιημένη κάνναβη για ιατρική χρήση αλλά..........

....Και κάτι ακόμα!
Ξερω πως δεν είστε αντικαρκινικός σύλλογος ούτε αντικαρκινικό μπλογκ διαβάζοντας όμως στην ιατρική χρήση της κάνναβης είδα πως το μεγαλύτερο ενδιαφέρων εστιάζει στην θεραπεία του καρκίνου.Γιαυτο θέλω να προσθέσω τα εξής και αν θελεται τα δημοσιεύεται.
1ον ο καρκίνος δεν ξεκινάει ως ασθένεια αλλά ως θυμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα και αυτό είτε γιατί έχει μολυνθεί ο ασθενής απο τις μεταλλαγμένες τροφες(όπως η κόρη μου) είτε απο τους εν αέριους ψεκασμούς (βλέπε γεωμηχανική) είτε απο τεχνίτη γονιμοποίηση (οι μητέρες παίρνουν παρά πολλές ορμόνες για να κρατήσουν το έμβρυο και περνάνε όλες σε αυτό και κανείς δεν τους λέει τίποτα) πάνω απ'ολα όμως απο την κακή ψυχολογία!
2ον Σαν σύγχρονοι άνθρωποι που τα θελουμε όλα έτοιμα ψάχνουμε για το ένα και θαυματουργό φάρμακο που θα μας κάνει καλά ,δεν ειναι όμως έτσι τα πράγματα!Ο καρκίνος ειναι ευκαιρία για να επαναπροσδιορισουμε την θέση μας και να αναθεωρήσουμε πολλά πράγματα (βασικά όλο μας το ειναι).
3ον Με αυτή την λογική λοιπόν πρέπει να αγωνιζόμαστε σε πολλά επίπεδα και διάστασεις τις καθημερινότητας (γι'αυτο οι γονείς παιδιών με καρκίνο λέμε πως ζούμε σε μια άλλη διάσταση που τόσο ψάχνουν οι κβαντικοι φυσικοί)
4ον ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ.
5ον Η κάνναβη ειναι ένα απο τα πολλά φάρμακα που μας έδωσε ο Θεός και σε συνδυασμό με την πραγματικά σωστή διατροφή και τα βοτανα που υπάρχουν για κάθε πάθηση γίνονται πραγματικά ΘΑΥΜΑΤΑ!!!
Αυτά τα γράφω ως γονιός που παλεύω με τον καρκίνο της κόρης μου σε κάθε επίπεδο και διάσταση και παρακαλω τον Θεό να γεράσω μόνο και μόνο για να την δώ να με θάβει αυτή .
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ .
Η νοερή σημαία που σήκωσα λέει : ΘΕΛΩ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ,ΜΠΟΡΩ;
Ευχαριστω για τον χρόνο σας και καλή δύναμη!
Αναγνώστης cannabishellas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου